Aktiviteti fizik ju bën më të mprehtë

0
45

Aktiviteti i përditshëm fizik mund të shtojë nivelin e inteligjencës te të rinjtë, ka treguar një studim suedez.

Studimi që kishte përfshirë mbi një milionë të rinj adoleshentë tregoi se ata që stërviteshin kishin nivel inteligjence më të lartë se bashkëmoshatarët e tyre.

Rezultatet kanë tregua se të rinjtë të cilët ushtrojnë rregullisht, janë më të suksesshëm edhe gjatë studimeve si dhe në karrierë.kohaislame