16.3 C
Pristina
Wednesday, September 20, 2023

Ah, sikur secili mendjemadh mbi sipërfaqen e tokës të njohë fuqinë e vetes së tij!

Më të lexuarat

I Lartmadhëruar qoftë Allahu i Madhërishëm i Cili e krijoi njeriun në formën më të përsosur!

“O ti njeri, çfarë të mashtroi ty ndaj Zotit tënd Bujar, i Cili të krijoi, të përsosi e të përshtati dhe në pamjen që deshi të formësoi?!” (Surja El-Infitar: 6-8)

“Kocka e veshit të mesëm – pa të, jo vetëm humbet dëgjimin, por edhe tërë ekuilibrin e trupit!
Infeksioni më i vogël i saj shkakton marrje mendsh dhe mungesë fuqie ekuilibri.

Ah, sikur secili mendjemadh mbi sipërfaqen e tokës të njohë fuqinë e vetes së tij!

Hoxhë Mirell Mazelli

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit