18.2 C
Pristina
Monday, June 27, 2022

A duhet të shkruajmë testamentin para se të shkojmë në haxh?

Më të lexuarat

Pyetja:

A është e rekomanduar apo obligative që të shkruajmë testamentin para se të shkojmë në haxh?

***

Përgjigjja:

Rekomandohet dhe është e pëlqyeshme që çdo musliman të shkruaj testamentin e tij pa marrë parasysh se a është duke shkuar në haxh apo jo.

Shejh Asim El Hakim

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit