1.4 C
Pristina
Thursday, December 7, 2023

Tatarët mësynë Bagdadin dhe ndaluan namazin me xhemat për 40 ditë

Më të lexuarat

“Tatarët mësynë Bagdadin dhe
ndaluan namazin me xhemat për 40 ditë rresht, e kthyen ngjyrën e ujit të lumit Dexhleh në ngjyrë të kuqe prej vrasjes masive të muslimanëve me ditë të tëra,
pastaj lumi mori ngjyrë të zezë nga boja e librave islam.
Por, a vdiq Islami me gjithë këto?!
Jo, për Zotin e Qabes!
Përkundrazi, vdiqën Tatarët, vdiq Xhengiz Khani, vdiq dhe Holako.
Islami mbeti gjallë.
Bile, shumë prej mongolëve hynë në fenë islame grupe-grupe.
Umeti islam ka kaluar dhe do kalojë periudha të vështira, pastaj ai zgjohet për ta edukuar armikun e tij sërish.”

‘Ne jemi umet që sëmuret, por kurrë nuk vdes.’

| Dr. Ali EsSalabi |
(Allahu e ruajtë)
—————————

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit