26.8 C
Pristina
Wednesday, July 24, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Raportet

A është mëkat nëse nuk e pranoj kërkimin e faljes nga ai që ka bërë gabim ndaj meje?

Pyetja: A është mëkat nëse nuk e pranoj kërkimin e faljes nga ai që ka bërë gabim ndaj meje? *** Përgjigjja: Falënderimi i takon Allahu të madhëruar, lavdia...

A quhem spiun nëse punoj këtë punë?

Pyetje: Në punën ku punoj prej shumë vitesh në Itali kam detyrë të organizj punën dhe të ndjek problemet që ndodhin në punë, por...

Si të sillem kur ndihem i tradhtuar nga miku/ja dhe familjarë?

Pyetje:  Si të sillem kur ndihem i tradhtuar nga miku/ja dhe familjarë? Përgjigje: Tradhtia është e keqe, madje Pejgamberi salallahu alejhi ue selem tradhtinë e...

A i lejohet një të rrituri të flejë në të njëjtin shtrat me nënën e tij?

Pyetja: Unë jam nëntëmbëdhjetë vjeç dhe dua të di: a më lejohet të shtrihem në të njëjtin shtrat me nënën time gjatë natës? Pyetja ime...

Ai e goditi babanë e tij sepse babai i tij goditi nënën e tij

Pyetja: Cili është gjykimi islam për atë që mbrojti nënën e tij sepse babai i tij po e lëndonte dhe e godiste, kështu që ai...

Ndihma e fqinjëve mëkatarë – Pyetje dhe përgjigje nga feja islame

Pyetja: Në lagjen time ka shumë nevojtarë. Pyetja ime është nëse më kërkojnë disa para të cilat elhamdulilah i kam tani, a mund t’ua jap...

Cilat janë mëkatet që bëhen kur njeriu është vetëm?

Pyetja: A përfshihen zilia dhe të menduarit për fantazitë seksuale, në mëkatet e kryera kur dikush është vetëm? *** Përgjigjja: Falënderimi i takon Allahut. Së pari: Fantazitë seksuale janë një...

Ai ka frikë të takohet me njerëz

Pyetja: Unë jam një i ri musliman. Ndjej frikë nga njerëzit në përgjithësi dhe kjo më bënë të mbyllur deri në atë masë sa ndonjëherë...

Nuk e lashë burrin tim të lexonte një mesazh nga shoqja ime dhe ai u zemërua

Pyetja: Unë vijë nga një familje jomyslimane dhe familja e burrit tim nuk jeton këtu.Filloi me një debat që pata me një motër dhe ajo...

Të fundit