15.9 C
Pristina
Wednesday, May 29, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Rajonale

Plani i Rritjes: miliardat që u premtohen këtyre burrave ballkanikë nga Perëndimi

Liderët e vendeve të Ballkanit Perëndimor, së bashku me diplomatë evropianë dhe amerikanë në Shkup, miratuan një deklaratë për Planin e Rritjes së rajonit...

Sarajevë, filloi Samiti Digjital i Ballkanit Perëndimor

Kjo ngjarje mblodhi në një vend përfaqësues të nivelit të lartë të qeverive dhe ekonomive nga Ballkani Perëndimor dhe Komisioni Evropian Samiti i gjashtë Digjital...

Nafta, hekuri dhe kromi dominojnë industrinë shqiptare, me rreth 1 miliard euro shitje në vit

Nafta, hekuri dhe kromi dominojnë industrinë shqiptare për nga vlera e shitjeve. INSTAT publikoi sot për herë të parë rezultatet e Anketës së Produkteve Industriale,...

67 milionë eksport, 523 milionë import: Në cilat vende shet e nga kush blen më shumë Kosova?

Kosova vazhdon të ketë shifra të larta mes importit dhe eksportit të mallrave. Gjatë muajit gusht, eksporti i mallrave kishte vlerën 67,3 milionë euro,...

Informacion me rendesi rreth faljes se 100 eurove te tatimit ne pronë

Pezullimi i vendimit për ndryshimet në Ligjin për Tatimin në Pronë, nga Kushtetuesja rrezikon që të humb afatet që janë paraparë për faljen e...

ATK-ja ndryshon procedurat e pajisjes me Vërtetim Tatimor

Sipas ATK-së, pajisja me këtë vërtetim mund të bëhet në mënyrë elektronike dhe në mënyrë manuale. “Tatimpaguesi mund të pajiset me Vërtetim Tatimor online përmes...

Prirja ballkanase për apartamente në bregdetin shqiptar

Kosovarë, serbë, boshnjakë, maqedonas e kroatë, “fqinj turistikë” në Shqipëri Pas një pushimi në bregdetin e Adriatikut apo Jonit të Shqipërisë, qytetarë ballkanas, kryesisht nga...

Shumë shpërblime në qendrën EDONI

Me kënaqësi ju informojmë për një kapitull shumë të rëndësishëm në rrugëtimin tonë, Rritja e Qendrës EDONI, me më shumë hapësirë, më shumë produkte...

Si mund të përfitoni subvencion për izolimin e shtëpisë?

Me qëllim kursimin më të madh të energjisë dhe rritjen e mirëqenies në shtëpitë individuale, Qeveria e Kosovës ka vendosur të subvencionojë rreth dy...

Nxënësit kosovarë shpërblehen në Paris: Jemi më mirë sesa na nxjerr PISA

I ulur në një dhomë në rrugën Abdyl Frashëri në Prishtinë, sytë e Kron Selmanajt ndriçohen nga reflektimi i medaljes së artë. Duke e...

Të fundit