1.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Menaxhment

Procesi i menaxhimit të shitjeve

Menaxhimi i shitjeve të një kompanie përfshin tre procese themelore të vendimeve dhe veprimeve: Plani: Ne duhet t’u përgjigjemi pyetjeve të ndryshme. Çfarë do të shesim,...

Funksionet e menaxhimit të shitjeve

Menaxhimi i shitjeve nuk është vetëm regjistrimi i gjithçkaje që ka të bëjë me një shitje, por shkon përtej kësaj. Ofron mundësinë që kompanitë...

Strategjitë e menaxhimit të kohës në organizata

Për të reduktuar afatet dhe për të arritur nivelet optimale, kompanitë kanë disa mjete si më poshtë: Specializimi i punës : Pasja e punëtorëve të...

Si të kursejmë energji elektrike në AMBIENTE PUNE ?

• Fikni dritat kur nuk janë të nevojshme; • Përdorni ndriçimin natyral; • Instaloni sensorë automatikë që funksionojnë me detektim të lëvizjes; • Zëvendësoni dritat e zakonshme...

Përfitimet e menaxhimit të kohës

Organizatat gjejnë një sërë avantazhesh për të theksuar kur zbatojnë modele të përkohshme të menaxhimit dhe një përdorim më efikas të kohës së tyre...

Menaxhimi i kohës – Ekonomia Islame

Menaxhimi i kohës është seria e mekanizmave që ka një organizatë kur bëhet fjalë për përcaktimin, në mënyrë efikase, të proceseve të saj. Për...

Administrim i përzier – Ekonomia Islame

Administrata e përzier është ajo që është përgjegjëse për administrimin e kapitalit publik dhe privat. Ai përfshin të gjitha ato organizata që janë nën...

Latest news