1.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Mbrojtja e konsumatorit

Si t’i përdorni radiatorët e ngrohjes që të kurseni deri në 25% të faturës së rrymës

Tashmë kur po bashkëjetojmë me diskursin social të krizës energjetike në vend dhe shumat e larta që mund të faturohen si rezultat i përdorimit...

Si të qëndroni të fokusuar dhe të rrisni përqendrimin në epokë dixhitale

Psikologia, profesore e Informatikës në Universitetin e Kalifornisë dhe njeherësh autore e librit të ardhshëm Attention Span: Një mënyrë novatore për të rivendosur ekuilibrin,...

Si dallon një markë nga të tjerat?

Bota është përlot marka. Ka më shumë se 28 milion biznese të vogla në Shtetet e Bashkuara, dhe shumë biznese të mesme dhe të...

Bashkimi Evropian arrin marrëveshje për të mbrojtur klimën nga gazrat karbonikë

Negociatorët e Bashkimit Evropian arritën një marrëveshje politike të dielën për të ulur çlirimin e gazrave karbonikë dhe për të ngadalësuar kështu ngrohjen e...

Tokio e bën të detyrueshme me ligj vendosjen e paneleve diellore në shtëpitë e reja

Autoritetet e Tokios kanë miratuar një vendim për ta bërë të detyrueshëm instalimin e paneleve diellore për shtëpitë e reja nga muaji prill i...

Latest news