14.5 C
Pristina
Tuesday, April 16, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Lokale

15 mjekë nga diaspora, të interesuar të kthehen në Kosovë

Ka vite që shumë mjekë nga Kosova po ikin drejt shteteve evropiane për shkak të kushteve më të mira pune dhe paga më të...

Kryetarët do të paguhen në bazë të numrit të banorëve të komunës që udhëheqin

Ligji i ri për paga në sektorin publik, parasheh që kryetarët e komunave të Kosovës të paguhen në bazë të numrit të banorëve që...

Sa importojmë e sa eksportojmë energji elektrike në Kosovë? Këto janë të dhënat e ASK-së

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar të dhënat për prodhimin dhe konsumin e thëngjillit, prodhimin dhe konsumin e energjisë, importin dhe eksportin...

Trusti posedon rreth 113 milionë euro të lira, si do të shpërndahen ato ?!

Trusti i Kursimeve Pensionale të Kosovës i ka grumbulluar deri më tani rreth 2.23 miliardë euro nga kontributet pensionale, ku shumicën prej tyre i...

Ikja e punëtorëve nga vendi, kompanive u kërkohet t’i rrisin pagat

Në Kosovë vitet e fundit është rritur numri i punëtoreve që janë duke u larguar nga vendi, e largimi i tyre po vlerësohet së është duke u bërë...

Të fundit