21.2 C
Pristina
Tuesday, July 16, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Lajme

Këtu duhet të aplikoni për grante në programin e Vetë-Punësimit

Jemi të lumtur të ju njoftojmë zgjerimin e mbështetjes për të gjithë të rinjtë e talentuar dhe ambiciozë! APRK po fillon me Programin e Vetë-Punësimit...

Nafta, hekuri dhe kromi dominojnë industrinë shqiptare, me rreth 1 miliard euro shitje në vit

Nafta, hekuri dhe kromi dominojnë industrinë shqiptare për nga vlera e shitjeve. INSTAT publikoi sot për herë të parë rezultatet e Anketës së Produkteve Industriale,...

Njoftim rreth pagesave për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë

Janë ekzekutuar pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë per muajin Shtator 2023   /kontabilisti.info/ Artikulli paraprak67...

Kriza e fentanilit po “vjen” në Evropë

Fentanili ka një kosto prodhimi shumë më të ulët në krahasim me heroinën, por është shumë më i fortë se ajo. Në mënyrë indikative,...

67 milionë eksport, 523 milionë import: Në cilat vende shet e nga kush blen më shumë Kosova?

Kosova vazhdon të ketë shifra të larta mes importit dhe eksportit të mallrave. Gjatë muajit gusht, eksporti i mallrave kishte vlerën 67,3 milionë euro,...

Informacion me rendesi rreth faljes se 100 eurove te tatimit ne pronë

Pezullimi i vendimit për ndryshimet në Ligjin për Tatimin në Pronë, nga Kushtetuesja rrezikon që të humb afatet që janë paraparë për faljen e...

ATK-ja ndryshon procedurat e pajisjes me Vërtetim Tatimor

Sipas ATK-së, pajisja me këtë vërtetim mund të bëhet në mënyrë elektronike dhe në mënyrë manuale. “Tatimpaguesi mund të pajiset me Vërtetim Tatimor online përmes...

Presidenti Erdoğan takon Elon Muskun në Nju Jork

Gjatë takimit, presidenti turk i bëri thirrje gjigantit Tesla të krijojë fabrikën e saj të shtatë në Türkiye, tha Drejtoria e Komunikimeve e Türkiyes. Presidenti...

Qytetarët e Kosovës për një vit shpenzuan mbi 4 milionë euro për viza

Mbi 60 për qind e qytetarëve thonë se nafta nuk është cilësore në KosovëKosovaMijëra familje në Kosovë aplikojnë për subvencionimin e faturave të energjisëKosovaPrishtina...

Pse Turqia është një superfuqi botërore në prodhimin e lajthive?

Turqia kontribuon në 70 për qind të prodhimit global të lajthive, një sukses ekonomik dhe bujqësor që i duhej vendit për të arritur. Në një...

Të fundit