20.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Ëndrrat

A është gjynah të gënjesh në ëndrra(të thuash gjëra që nuk i ke parë në ëndrra)?

Të gënjesh në ëndrra është gjynah i madh. Ibn Umeri radiallahu anhu tregon se Profeti alejhi selam ka thënë:“Shpifja më e madhe është të...

Çfarë duhet të bësh kur shikon ëndrra të frikshme?

Kur fle natën, gjithmonë shoh ëndrra të frikshme, mrekulli e gjëra të mbinatyrshme që ndodhin, të cilat gjithherë më shqetësojnë dhe më frikësojnë. Prandaj,...

Ëndrrat që shihen gjatë ditës?

Pyetje: Kam dëgjuar se ëndrrat që shikohen gjatë gjumit të ditës nuk komentohen, nuk kanë kuptim dhe nuk janë të vërteta por vetëm ëndrrat...

Si të veprojmë kur shohim ëndrra të këqija?

Thotë Profeti –salallahu alejhi ue selem-: “Nëse ndonjëri prej jush sheh ndonjë gjë që e urren le të kërkojë nga Allahu që ta ruajë  prej...

Të fundit