20.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

burri

Ai mori hua nga gruaja e tij dhe kur erdhi koha për t’ia paguar, çmimi i arit ishte rritur. A hyn kjo nën titullin...

Pyetja: Më duheshin para, kështu që mora hua nga gruaja ime dhe ramë dakord që ta ktheja me ar. Pas dy vitesh, çmimi i arit...

A kam bërë mëkat? – Pyetje dhe përgjigje nga feja islame

Pyetja: Tezja ime donte të martohej dhe më kërkoi t’i tregoja se si t’i dërgonte fotografi, në mënyrë që ajo t’ia dërgonte motrës së atij...

Si mund ta vërtetojë gruaja e dytë martesën pasi i vdes burri, pasi martesa nuk ishte e regjistruar zyrtarisht?

Pyetja: Nëse një burrë e mbante të fshehtë martesën me gruan e tij të dytë dhe kishte fëmijë me të, atëherë ai vdiq pa ua...

A mund të kërkojë divorc nëse burri i saj merr një grua të dytë?

Pyetja: A mund ta divorcoj (talak) burrin tim, sepse ai po përpiqet të marrë një grua të dytë, por ai nuk mund të kujdeset as...

A duhet të martohet ajo me një burrë që është i përkushtuar ndaj fesë, por i varfër?

Pyetja: Unë jam një grua muslimane 50 vjeçe. U njoha me një burrë të divorcuar dhe në pension, i cili është 54 vjeç. Ajo që...

Ajo e do çmendurisht burrin e saj dhe po kërkon një zgjidhje

Pyetja: Unë e dua burrin tim çmendurisht dhe ai është krejtësisht i lumtur me mua. Kur ai u largua për punë dhe unë prisja t’i...

Gruaja ime nuk është e bukur!!

Pyetja:  Jam i martuar prej disa vitesh. Gjatë dy viteve të para isha i lumtur me martesën time dhe e doja gruan time, por pas...

Trajtimi i varësisë së burrit ndaj pornografisë

Pyetja: Jam një grua e martuar prej një muaji e gjysmë. Mësova se burri im shikon pornografi dhe ndihem shumë e hidhur dhe e trishtuar...

Nuk e lashë burrin tim të lexonte një mesazh nga shoqja ime dhe ai u zemërua

Pyetja: Unë vijë nga një familje jomyslimane dhe familja e burrit tim nuk jeton këtu.Filloi me një debat që pata me një motër dhe ajo...

Të fundit