22 C
Pristina
Saturday, May 25, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Abdesi

Leximi i Kur’anit nga telefoni pa abdes

A është e gabuar mbajtja në dorë e telefonave në të cilët kemi shkarkuar Kur’an dhe leximi i Tij nga telefoni pa abdes? Kur’ani i shkarkuar në telefon...

A bën mos të pastrojmë veshët për abdes kur kemi aparatin e dëgjimit të vendosur?

Pyetja: Vajza ime mban aparate dëgjimi. A lejohet fshirja e veshëve nga jashtë vetëm kur merr abdes, pa e fshirë pjesën e brendshme, pasi ajo...

A ju lejohet femrave t’i pastrojnë flokët me shampon që është me Keratin?

Pyetja: A ju lejohet femrave t’i pastrojnë flokët me shampon që është me Keratin? *** Përgjigjja: Falënderimi i takon vetëm Allahut të Lartësuar, përshëndetjet lëvdatat të Dërguarit të...

A e prishin abdesin gazrat vaginale?

Pyetja: A e prishin abdesin gazrat vaginale? *** Përgjigjja: Gazrat qe dalin nga organi i femrës nuk e prishin abdesin. Është pyetur Komisioni i Përhershëm për Fetva në...

Të fundit