Studentët e UP-së, zgjedhin përfaqësuesit e tyre

0
45

Në të gjitha fakultetet e Universitetit të Prishtinë sot janë duke u mbajtur zgjedhjet studentore, kur 53 mijë studentë, do të mund të votojnë për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre për këshillat e fakulteteve.

Zgjedhjet kanë filluar në ora 7, dhe 32 pika të votimit do të jenë të hapura deri në ora 19. Në garë janë 14 organizata studentore. /BS/kohaislame