11.8 C
Pristina
Saturday, December 2, 2023

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Më të lexuarat

Emri i shtëpisë: Xheneti.

Numri i dyerve të saj: Tetë.

Çelësi i shtëpisë: Fjala la ilahe il-lallah.

Lokacioni: Xheneti më i lartë, Firdeusi.

Lloji i ndërtimit: Një qerpiç nga ari dhe një qerpiç nga argjendi.

Gjerësia: Sa gjerësia e tokës dhe qiellit.

Çmimi: Të mos i përshkruash Allahut ortak.

Koha kur e merr shtëpinë: Ditën e Kiametit.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit