28.7 C
Pristina
Tuesday, August 9, 2022

“Shkoni në Arabi!”- nuk është thjesht një fjali, është një koncept, politikë dhe strategji… Sedat Islami

Më të lexuarat

“Shkoni në Arabi!” – nuk është thjesht një fjali. Është një koncept, politikë dhe strategji për ta përhapur të keqen gjithandej. Kështu ka qenë gjithmonë. Kur Luti alejhiselam e thirri popullin që ta braktisnin traditën e shëmtuar të homoseksualizmit, ata e kërcënuan atë dhe pasuesit e tij se do t’i largonin nga vendi me dhunë për të vetmin shkak: “…Janë njerëz që ruhen shumë nga punët e pista e të shëmtuara.” (Kurani: 7:82)
Prandaj, mos u çuditni kur prej këtyre maskarenjve të dëgjoni edhe thirrje të këtilla për largim me dhunë.

Hoxhe Sedat Islami

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit

Fjala selam-paqe

Fusha pa porta

600 euro

Buzëqeshni

Unë dhe ti