ShIk-u në AIK?

0
57

Florin Krasniqi i Vetvëvendosje dhe Imri Ahmeti i LDK-së shprehin dyshimet e tyre se në strukturat e AKI-së kanë depërtuar edhe ish pjesë tarë t e SHIK-ut.

Ata kanë shprehur dyshimet se AKI-ja po ashtu mund ta kenë bërë edhe keqmenaxhim të financave, por gjithashtu nuk është mohuar mundësia që në strukturat e AKI-së të këtë edhe pjesëtarë të SHIK-ut,
“Dyshoj se në strukturat e AKI-së ka pjesëtarë të SHIK-ut por diçka e tillë ende nuk është verifikuar, nuk kemi informata”, ka thënë deputeti i VV-së , Florin Krasniqi për Bota Sot. /indeksonline/kohaislame