13.4 C
Pristina
Friday, May 31, 2024

Ruju mëkateve shkatërruese! – Hoxhë Bekir Halimi

Më të lexuarat

Ruju mëkateve shkatërruese! – Hoxhë Bekir Halimi

Një Hadith (4) – Ruju mëkateve shkatërruese! – Hoxhë Bekir Halimi

Pejgamberi ‫ﷺ‬ thotë:
Mëkatet e mëdha janë:
Shirku (idhujtaria), mosrespekti ndaj prindërve, vrasja e njeriut dhe betimi i rrejshëm.
– Buhariu –

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë .

Shpërndajeni …

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit