2.4 C
Pristina
Friday, February 3, 2023

REHATIA E BESIMTARIT – Hoxhë Irfan Salihu

Më të lexuarat

REHATIA E BESIMTARIT

Një jetë e bukur dhe e këndshme nuk është vetëm të shpëtoni nga sprovat e sëmundjes, varfërisë dhe fatkeqësive, siç mendojnë shumë nga ne.
Një jetë e këndshme dhe e bukur është në faktin të kesh një zemër të shëndoshë dhe të mirë, një gjoks të kënaqur me caktimin e Allahut.
Nëse i bie ndonjë e mirë, falënderon Allahun, dhe e ka mirë, e nëse e godet ndonjë fatkeqësi, bëhet i durueshëm dhe falënderues ndaj Allahut dhe e ka mirë!
Kështu duhet të jetë jeta e bukur dhe e këndshme e besimtarëve.

“Jam habitur me çështjen e besimtarit, çështja e tij e gjitha është hajr, nëse i ndodh ndonjë gjë që e dëshiron, e falenderon Allahun dhe kjo për të është hajr, e nëse e godet ndonjë gjë që e urren dhe bën durim, kjo për të është hajr…”
Ahmedi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit