10 C
Pristina
Friday, March 1, 2024

“Prishtina Talks” organizon eventin përmbyllës me temën “Daveti i Musait alejhi selam” me profesorin Rudian Zekthi

Më të lexuarat

Prishtina Talks ju fton të merrni pjesë në eventin përmbyllës të ciklit “Për një sociologji të profecisë” nga profesori Rudian Zekthi.

Tema e radhës: “Daveti i Musait alejhi selam”.

Organizimi mbahet sot (e martë), 14 Mars 2023, prej orës 19:00.

Ligjërim me prani fizike dhe diskutim me audiencën. Ky cikël është për të gjithë ata që e duan përmirësimin e shoqërisë.

Për komunikim më të mirë të materialeve dhe rezervim të hapësirës, preferohet të informoni ardhjen tuaj paraprakisht në +38349658585.

Ligjërata mbahet në Prishtinë, në Hotelin Sirius, salla Castor, kati 8.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit