7.5 C
Pristina
Saturday, March 2, 2024

Princi Harry, djali i Charles-it, mbretit të Britanisë, shkruan në ditarin e tij

Më të lexuarat

Princi Harry, djali i Charles-it, mbretit të Britanisë, shkruan në ditarin e tij frazat që janë raportuar nga mediat e huaja ditët e fundit:

“Kam vrarë 25 afganë në dy xhiro”.

“Vërtet njerëzit nuk mund t’i lëndoni nëse i llogarisni si qenie njerëzore. Për mua, ata ishin ikona shahu që duheshin hequr nga tabela.”

“Unë jam trajnuar për t’i parë ata si “tjetri”. Dhe jam trajnuar për këtë shumë mirë!”

“Kam përdorur kokainë në moshën 17 vjeçare.”

Kjo është vlera e muslimanëve për ta, dhe kështu stërviten princat për t’u sjellur mirë me “tjetrin”: duke i llogaritur asgjë. Ndërsa fëmijët e muslimanëve po stërviten mirë për të qenë pula.

Këtë lajm nuk jua përcjell për t’jua ngushtuar kraharorin, por për t’i thënë kujtdo që dëshiron që muslimanët të “irritohen” dhe të turpërohen nga tekstet e ashpra në Islam, dhe duan që muslimanët të jenë pa identitet dhe pa dallime; thuaji atij: “Mbyll gojën, të lutem! Nuk ka vend (në Islam) përveçse për të fortët.”

__
Të gjitha tekstet e përmendura janë marrë nga këto lajme:
https://www.bbc.com/news/uk-64185176
https://www.walesonline.co.uk/news/uk-news/prince-harry-took-cocaine-17-25906056

Dr. Ijad Kunejbi | Përktheu: @dxheza

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit