22.7 C
Pristina
Friday, September 24, 2021

PRANIMI I FESË ISLAME NGA DY FRANCEZE NË XHAMINË E STRELLCIT-KOSOVË

Më të lexuarat

ElhamdUlilah Ue Salatu Ue Selam Ala Rasulilah

Të nderuar besimtar!

Ndaj një lajm të gëzuar me ju.


Sot(26.07.2021), në xhamin tonë në fshatin Strellc i Epërm-Deçan pas namazit të drekes me deshirë dhe vullnet pranuan Islamin dy motra franceze.
Coralie e cila mori emrin Merjem, si dhe motra e saj Amelie e cila mori emrin Sara.
I njoftova me islamin po thujse 2 orë, elhamdulilah, ishte mjaft emocionuese.


Evropijanët e pranojnë Islamin, ndërsa ne nuk ia dijmë vlerën fesë tonë.

Dhe për çudi shumica e pranimit të islamit po bëhet nga femrat, ‘nuk e di se si ato evropijane’ që kanë jetuar një jetë krejt ndryshe nga muslimanët, të ndikuar nga feminizmi, duke u sulmuar Islami në katër anët dhe prap ato e pranojnë me vetëdijë dhe vullnet të lirë Islamin?!
Allahu i Madhërishëm në Kur’an thotë:
”Dhe thuaj: “Erdhi e vërteta e u zhduk e kota”. Vërtet, e kota gjithnjë ka qenë e zhdukur”. el Isra, 81.

Postimi i Hoxhë Nazim Ramadani :
E Hëne 26.07.2021

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit