0.3 C
Pristina
Thursday, January 26, 2023

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SE SA E TRUPAVE !

Më të lexuarat

Ti e ke mundësinë ta therësh dikë dhe pastaj ta nxjerrësh thikën nga fyti i tij, mirëpo atij vetëm se ia ke lënë një plagë të thellë.

Për këtë arsye, më vonë s’ka më rëndësi se sa herë i kërkon ndjesë, sepse plaga vazhdon të mbetet prezentë! 


Dije se plaga e gjuhës është më e rëndë se sa plaga e trupave. Pra kujdes se çfarë flet! 

Shokët e tu janë si gurë të çmuara dhe të rrallë. 

Ata të argëtojnë dhe të gëzojnë dhe të përkrahin. Ata janë gati që të dëgjojnë në çdo kohë kur ke nevojë për ta!

Për këtë arsye tregoju atyre se sa e madhe që është dashuria yte për ta!! 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit