14.4 C
Pristina
Saturday, May 18, 2024

Pavarësia e vërtetë! – Bekir Halimi

Më të lexuarat

Pavarësia e vërtetë është pavarësia nga çdo krijesë dhe varësia vetëm nga Krijuesi! Pavarësia e shtetit tonë duhet të jetë hap edhe drejt pavarësisë ideologjike dhe kulturore që neoliberalizmi është duke u imponuar dhunshëm!

Pavarësia politike duhet të jetë shkak për pavarësi ekonomike dhe industriale dhe krijim të kushteve për një jetë fisnike në atdheun tonë!

Pavarësia duhet të jetë diga e cila pengon çdo vërshim të gjërave të dëmshme dhe e cila i mbush të rinjtë me shpresë, atdhedashuri dhe vullnet e dashuri për kontribut!

15 VJET SHTET

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit