-0.7 C
Pristina
Monday, January 30, 2023

Një video vetëdijësuese mbi rrezikun e plastikës dhe kush janë më të rrezikuarit

Më të lexuarat

Një video e realizuar në mënyrë të bukur është bërë për të ngritur vetëdijësimin e njerëzve mbi rrezikun e përdorimit të qeseve të plastikës dhe gjërave të tjera që janë nga plasitikë si gota, shishe, të cilat po kthehen një rrezik potencial për botën për shkak të ndotjes dhe efektit negativ që kanë për botën në përgjithësi.

Në këtë video, tregohen me fakte ndikimin negativ në botë që ka plastika dhe se përdorimi i gjërave që janë më higjenike dhe lehtë të tretshme për tokën janë më të mira, krejt kjo për shkak të ruajtjes të jetëve të fëmijëve tonë, pasi ato prek më së shumti nga ndotja e ambientit nga plastika./KohaIslame.com/

https://www.youtube.com/watch?v=2yUWVXVEWK0&fbclid=IwAR08xcpB-gwdn_hcRMap7UG5xzl_MMXsh7eMmIkdlb0TKPW8lV0tl7GtIG4

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit