21.3 C
Pristina
Saturday, June 22, 2024

Një shkrim që i shkroi babai djalit sot…

Më të lexuarat

Një shkrim që i shkroi babai djalit sot.
Ahmedin tonë e krijoi Zoti, nuk na e shiti po edhe nuk na e dhuroi. Na e la amanet për një kohë.
Ne nuk e dinim kohën dhe e mendonin të pafundshme, por sot qenka perfundimi i kohës…
Shkurtimisht Krijuesi sot deshti ta marrë amanetin.
Nëse do e merrte tjetër kush do e refuzoja, por kur e dëshiron Pronari s’ke ç’të thuash.
Pronën time nëse do ma kërkonte një i huaj do frikohesha , por kur e do Pronari nuk ke as një fjalë për të thënë.
Zoti ynë na e la amanet një lule që i morrëm erë për gjashtë vite , për këto gjashtë vite çdo minut që kemi kalu bashkë, Falënderimi i takon Allahut…
Vazhdimi InshaAllah në Xhenet…

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit