1.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA!

Më të lexuarat

Më pyetën për lindjen, ju thash fillim.

Më pyetën për të qeshurit, ju thash shpresë.

Më pyetën për luftën, ju thash shkatërrim.

Më pyetën për pasurinë, ju thash mjet.

Më pyetën për detin, ju thash fshehtësi.

Më pyetën për fëmijërinë, ju thash pafajësi.

Më pyetën për shkollën, ju thash mesazh.

Më pyetën për nënën, ju thash dhembshuri.

Më pyetën për lirinë, ju thash pikënisje.

Më pyetën për dashurinë, ju thash lumturi.

Më pyetën për martesën, ju thash rehati.

Më pyetën për bukurinë, ju thash mëshirë.

Më pyetën për shëndetin, ju thash begati.

Më pyetën për natyrën, ju thash meditim.

Më pyetën për divorcin, ju thash ndarje.

Më pyetën për vdekjen, ju thash përfundim.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 


 

 

 

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit