17.7 C
Pristina
Thursday, May 30, 2024

ME BUZËQESHJE I PËRFITON ZEMRAT!

Më të lexuarat

Kur e takon atë që e do.. buzëqesh, që ta ndjen ai në vete dashurinë tënde ndaj tij.

Kur e takon armikun.. buzëqesh, që ta ndjen armiku fuqinë tënde.

Kur e takon atë që të braktisi.. buzëqesh, që të ndjen ai në vete keqardhje.
Kur e takon atë që dëmtoi.. buzëqesh, që të ndjen ai në vete se ti nuk do që t’i hakmerresh dhe se çështjen ia ke lënë Allahut.

Kur e takon atë që nuk e njeh.. buzëqesh, që të marrish shpërblimin dhe sevapin.

Buzëqesh në çdo kohë dhe në çdo vend, sepse me buzëqeshje i përfiton zemrat!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit