5.3 C
Pristina
Saturday, December 3, 2022

Kush janë pushtetarët më të pasur të Kosovës

Më të lexuarat

Agjencia Kundër Korrupsionit ka publikuar të hënën në faqen e saj zyrtare regjistrat e deklarimit të pasurisë të mbi 1400 zyrtarëve të lartë publikë nga 3656 sa janë të përfshirë në listën e atyre të cilët i parasheh Ligji për Deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë, dhe deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e dhuratave për të gjithë personat zyrtarë. Kjo kategori i takon kryesisht zyrtarëve të lartë të cilët këtë vit i kanë deklaruar vetëm ndryshimet e pasurisë.

Presidentja Jahjaga – Sipas të dhënave në Agjenci del se Presidentja Atifete Jahjaga ka pasur një kursim të mirë, prej se është zgjedhur Presidente. Arka e saj nuk është më e boshatisur sikur dikur punonte në polici. Po ashtu ajo ka një veturë të mirë;…
Hashim Thaçi, kryeministër i Kosovës – Tokë (për ndërtimin e shtëpisë) 15.75 Shitja e shtëpisë në Arbëri 260000 euro ari 2008 157,000.00, shtëpi në ndërtim 700.00 m2 Kredi 2008 220,000.00, ….
Zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi ka deklaruar se ka një shtëpi banimi 250 ari truall, i ndarë nga UP-ja dhe Komuna, shtëpia e ndërtuar nga pagat dhe kreditë në Procredit, NLB, BpB etj. 3,000; si dhe disa të hyra të tjera nga puna në UP dhe qeratë./BS/kohaislame

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit