4.2 C
Pristina
Saturday, February 4, 2023

Kujdesi nga vonimi i namazit përtej kohës ssë vet

Më të lexuarat

“Nëse vonon faljen e namazeve nga koha e vet, sidomos namazin e Sabahut, mos u habit për vonimin e çdo gjëje të mirë në jetën tënde.
Namazi është ndërthurur me Suksesin, me Ngadhënjimin.
‘Hajja alasSalaah, Hajja alalFelaah’
E si do kemi sukses e të ngadhënjejmë nëse jemi mësuar të vonojmë takimin tonë me Zotin e suksesit dhe të ngadhënjimit?!
Nga Said ElKhudrij radijaAllahu anhu, trasmetohet se Pejgamberi, salAllahu alejhi ue selem, pa disa prej sahabëve që u vonuan të plotësonin rreshtin e parë në namaz dhe u tha:
“Nëse vazhdon ndonjëri të vonohet, edhe Allahu do t’ia vonojë të mirat”. (Muslimi)”

Amina Ndreu

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit