Kim Mehmeti flet rreth gjendjes aktuale

0
35

“FaceBook-u vazhdon të bëhet tribunë ku e zbrazin mllefin grupet rinore që ndjehen të margjinalizuara, të papërfaqësuara politikisht dhe të injoruara nga mediat vendore.

Ky zë i “tretë” i të rinjve shqiptarë, shprehë pakënaqësinë ndaj një kapitalizmi të egër, ku gjithçka është e ç’vendosur, ku edhe individi është bërë mall për shit-blerje, ku ndodh që vlerat morale t’i përcaktojnë të pamoralshmit, ku virtytet njerëzore shkelen nga të pafytyrët, ku me religjionet manipulojnë të pafetë, ku gjithçka e përcakton vetëm përfitimi personal – paraja!” (K.M.)/kohaislame