18.2 C
Pristina
Tuesday, June 18, 2024

Kim Mehmeti: Antiislamistët shqiptarë janë idiotë të dobishëm të Kishës Serbe

Më të lexuarat

Kim Mehmeti bën një koment goditës dhe qartësues për shqiptarët që e luajnë rolin e anti-islamistit.
“Antiislamistët shqiptarë janë idiotë të dobishëm të Kishës Serbe, e cila ata i përdorë për ta mbuluar terrorizmin e saj ortodoks në luftën kundër ‘fundamentalizmit’ të trilluar islamik në Ballkan!” (Kim Mehmeti)

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit