6.8 C
Pristina
Saturday, April 20, 2024

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë mbajti mbledhjen e rregullt

Më të lexuarat

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë mbajti mbledhjen e rregullt


Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë, mbajti sot mbledhjen e rregullt, të cilën e hapi dhe e kryesoi kryetari Dr. Valon ef. Myrta.

Në këtë mbledhje Këshilli në rend të ditës pati leximin dhe aprovimin e procesverbalit nga mbledhja e kaluar, llogarinë përfundimtare, si dhe plan programin për muajin Ramazan.

Më pas u shqyrtuan disa lëndë dhe kërkesa në kompetencë të Këshillit, me ç’rast edhe u morën vendimet e duhura në bazë të kompetencave që i takojnë.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit