20.1 C
Pristina
Wednesday, September 28, 2022

Ja si Kryqtarja Arbana Osmani insiston të lenë fëmijën e babës musliman në dorë të priftit

Më të lexuarat

Arbana Osmani një besimtare e krishter që në mes të gjoksit të hapur nuk përton ta nxjerr kryqin për të treguar besimin e saj me krenari këtë javë ka qenë pjesë e zullumit të madh shoqëror. Një prind musliman, por në gjendje të varfër në emisionin e saj nënçmohet e i merret fëmija për shkak të varfërisë.

Atij i kishin sjell në emision pastorin së bashku me gruan e tij, të cilët prindi i fëmijëve nuk ua pranoi aspak që pastori ti merr fëmijët e tij për tu kujdesur. Në një skenë të përgatitur për ta paraqitur babanë keq i paaftë për ta rritur dhe disa avokate të fëmijëve që i dalin në krah largimit të fëmijëve nga prindi biologjik drejt pastorit.
Edhe publiku i paguar e bënë të njëjtën gjë. Por kjo është turp i madh medial dhe poshtëri e shoqërisë sonë shqiptare që për pare e shet veten.

Në emisionin e shfaqur në Youtube kanë ardhur me qindra komente në kundërshtim të kësaj çfarë ndodhi në atë emision famëkeq. Hoxhë Ahmed Kalaja me disa xhematli kanë marrë përsipër ti ndërtojnë një shtëpi të re dhe të u jap një rrogë të mirë mujore.

https://www.facebook.com/ahmed.kalaja.9/videos/10213542280408190/

 

Ja disa prej komenteve që video e emisionit:

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit