27.8 C
Pristina
Wednesday, September 15, 2021

Instituti Germa, ofertë për Bajram, porositni setin e librave për fëmijë “Këndi i Besimit” dhe merr falas “Dhuratën e Bajramit:

Më të lexuarat

OFERTË TEJET E VEÇANTË!
Blej librin “Këndi i besimit” dhe merr falas “Dhuratën e Bajramit”!
Çmimi: vetëm 15 euro.
Oferta vlen deri më 20 korrik!
“Këndi i besimit” është libër me përmbledhje tregimesh letrare për fëmijë (i përbërë nga 15 pjesë), ku shpjegohen në mënyrë të këndshme shtyllat e besimit.
Autorë: Kasim Salahu & Jusuf Kastrati
📨 Posta për Kosovë: falas.
📨 Posta për Shqipëri dhe për Maqedoni të Veriut: 2€.
🛒 Porosinë mund ta bëni në linkun e mëposhtëm:

Libri “Këndi i besimit”


☎️ Ose në numrin: +383 43 770 990

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit