26.8 C
Pristina
Wednesday, July 24, 2024

Flirti publik mes dy gjinive nëpërmjet likeve dhe zemrave & Luftat e reja – Bekir Halimi

Më të lexuarat

Flirti publik mes dy gjinive nëpërmjet likeve dhe zemrave është fillimi i humbjes së turpit, i cili mund të sjell pasoja shumë të rrezikshme për individin, familjen dhe shoqërinë.

Kuptoni!

Ashtu sikurse syri, i cili sado që është i shëndosh dhe i fuqishëm, nuk sheh, pa dritë, ashtu edhe mendja nuk i sheh gjërat nëse i mungon njohja/dituria.

Muhabetet për lufta të reja nuk duhet të na shqetësojnë por duhet të na bëjnë të vendosur për të luftuar për vatanin tonë dhe duhet nxitur patriotizmin dhe gatishmërinë për sakrificë, të cilën me sasi të madhe e kanë besimtarët që besojnë edhe jetën pas vdekjes dhe xhenetin dhe xhehenemin, për dallim prej ateistëve që nuk besojnë as në Zot e as në jetën pas vdekjes dhe këtyre neoliberalëve që ftojnë në LGBT degjenerimin.

1- Rriten çmimet e fluturimeve nga Rusia për në shtetet tjera në mënyrë marramendëse për shkak të mobilizimit që e ka shpall Putini.
2- Kush po e rrezikon botën “terrorizmi islamik” apo këta pushtetarë hegjemon dhe diktatorial.
3- Ky është çmimi të cilin do e paguajme krejt sepse banëm armëpushim me diktatorët dhe lejuam ata të ushtrojnë pushtet me dekada.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit