15 C
Pristina
E mërkurë, 5 Maj, 2021

Faruk Gashi përfundon në psikiatri

Më të lexuarat

Njëri prej të akuzuarve në rastin Bllaca 2, Faruk Gashi ia ka arritur qëllimit

. Ai tashmë është shtruar në spitalin psikiatrik. Gjatë seancave të fundit gjyqësore, Gashi i dënuar me 18 vjet burgim në procesin e parë, ankohej për probleme shëndetësore psiqike përderisa avokati tij, Tahir Rrecaj disa herë ka kërkuar ekzaminime mjekësore.
Sic duket, ai tashmë ka marrë tretman dhe është shtruar në njërin prej pavioneve të spitalit psikatrik. Thuhet se ai po përjeton halucinacione dhe ka filluar të mos i njoh njerëzit. (io)/koha/kohaislame

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit