BE: Greqia duhet të planifikojë zbatimin e kursimeve

0
37

Përgjegjësi i lartë i Bankës Qendrore të BE, ka theksuar se Greqia duhet të planifikojë zbatimin e kursimeve, që është pjesë e programit të reformave për të mbetur në Eurozonë.

Qeveria e re e Greqisë ka njoftuar se ka për qëllim të reduktojë disa taksa dhe do të aplikojë politike të ashpra ekonomike.

Politika joefikase e kursimit në Greqi si dhe rritja e numrit të papunëve në këtë vend, janë probleme me të cilat ballafaqohet vendi anëtar i Bashkimit Evropian.kohaislame