BATLLAVA E PËRSHTATSHME , POR PA INVESTIME

0
54

Mijëra qytetarë nga Kosova këtë vikend kanë zgjedhur të kalojnë në Liqenin e Batllavës, vend ky i cili sipas tyre ia vlen të vizitohet, për shkak të pastërtisë së vendit për rreth, ujit dhe natyrës së gjelbër.

Megjithatë, nuk duket çdo gjë bukur, pasi nuk ka investime komunale, mungojnë shportat për mbeturina, asfaltimi i rrugëve dhe zhytësit.

Qytetarët, që vendosin të vizitojnë Liqenin e Batllaves, fillimisht ndeshën në disa persona të autorizuar për të mbledhur taksen e hyrjes në këtë pjesë, të cilën duhet paguar 2 euro, të cilat sipas Anëtarit të Komitetit për menaxhimin e projektit për rreth liqenit të Batllavës Mustafë Habiti, shërbejnë për mirëmbajtjen e rrugëve deri te 5 plazhet, por edhe mirëmbajtjen e pastërtisë në plazhe.kohaislame