14 C
Pristina
Friday, September 29, 2023

Barngrënësit po praktikojnë terrorizëm ideologjik kundër njerëzve në emër të soliridaritetit për pulat e ngrënshme

Më të lexuarat

Mendojeni se si minoritetet e verdha fillojnë të rrënjosen dhe më pas ato kthehen pak nga pak në minoritete diktatoriale që kërkojnë të imponojnë ideologjinë dhe urdhëresat e tyre në shoqëri, ku gënjeshtra fillon si një pakicë e palëkundur duke pretenduar se idetë e saj janë vetëm një zgjedhje personale dhe jo një ideologji e drejtuar kundër shumicës në shoqëri. Pastaj ajo fillon të përhapë idetë e saj dhe të kërkojë një ombrellë që mbron të drejtat e tyre të rreme. Më pas ata fillojnë të joshin politikanë, profesionistë të medias dhe regjisorë filmash për të nxjerrë në pah kauzën e tyre dhe ta portretizojnë atë me vuajtjen. Atëherë njerëzit fillojnë t’i simpatizojnë ata, madje ti bashkohen shoqërisë së tyre dhe të qëndrojnë kundër atyre që i mohojnë ato, veçanërisht nëse ato ide portretizohen si qytetërim dhe zhvillim.
Minoriteti që qëndron solidar gradualisht kthehet në një pakicë diktatoriale që ushtron tirani mbi mendjet dhe zgjedhjet e njerëzve, madje i portretizon si reaksionarë dhe armiq të njerëzimit dhe lirisë. Asgjë nuk i ndan ata nga imponimi i ideologjisë së tyre me hekur dhe zjarr përveç se krijimi i një partie politike që miraton idetë e tyre dhe legjitimon terrorizmin e tyre intelektual duke nxjerrë një ligj që i mbron ata dhe i vendos kundërshtarët e tyre të shumicës në bankën e të akuzuarve dhe i dënon me terrorizëm si p.sh. me homofobi, anti semitizëm, anti feminizm etj.
Pastaj organizatat e Kombeve të Bashkuara fillojnë ta imponojnë këtë orientim mbi kombet dhe u bëjnë presion qeverive që t’i miratojnë këto ide në kushtetutat e tyre dhe t’i kalojnë ato marrëveshje përmes Parlamentit duke i ratifikuar ato. Kështu, kombi fillon dhe vuan nga pushteti i gënjeshtrës, tirania e saj dhe trazirat e saj në tokë.
Për këtë arsye Zoti i Madhëruar ka urdhëruar që gënjeshtra të gjunjëzohet, jo sepse ne jemi përkrahës të luftës dhe shfarosjes, por përkundrazi për të mbrojtur njerëzimin dhe jo vetëm muslimanët nga fesadi i gënjeshtrës në tokë. Allahu i Lartësuar thotë: “E sapo kthehet në tokë ai nxiton që të bëjë shkatërrim në të, të asgjësojë të korrat dhe gjallesat, por Allahu nuk e do çrregullimin (fesadin).” Bekare; 205


@arab_monbateh

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit