2.5 C
Pristina
Friday, December 2, 2022
- Advertisement -spot_img

AUTHOR NAME

Koha ISLAME

26099 POSTIME
0 KOMENTET

Të zgjohesh me aromën e agimit – Ja çfarë thotë Kurani dhe Shkenca

Thotë Allahu i madhëruar: “Fale namazin kur zbret (nga zeniti) dielli, e deri në errësirën e natës dhe duke bërë lutjen (namazin) e agimit....

Pasojat e mosfaljes së namazit

Falënderimet dhe lavdërimet i takojnë vetëm Allahut xhele shanuhu, salavatet qofshin mbi të Dërguarin e Tij,Muhamedin salallahu alejhi ue selem, mbi familjen e tij,...

2 mënyrat se si i mashtron shejtani besimtarët

Mbreti i jobesimtarëve u thotë ushtarëve te vet; ‘’Ngrihuni drejt shtegut të gjuhës, sepse ai është shtegu më i madh dhe garancia e...

TËRMETET – SHKAQET DHE MËSIMET

TËRMETET – SHKAQET DHE MËSIMET Fatkeqësitë sigurisht se do të duhej të na ndalnin për të menduar gjatë rreth tyre. nuk kanë si të...

Përhapja e krishterimit me shpatë

Papa, në ligjëratën e tij, citoi perandorin bizantin, Manuel-in II, i cili, duke iu drejtuar personit me të cilin pretendohet se dialogonte- bashkëbisedonte, tha:...

Misteret e mumies së faraonit – Lexoje interesante

Dr. Maurice Bukay Profesor Maurice Bukay ishte ndër pjesëtarët e ekipit francez që pritën mumjen e Faraonit, të cilën e dërgoi atje shteti egjiptian,...

Agjërimi shkatërron kancerin

Një studim i ri ka zbuluar se ciklet e shkurtra të agjërimit mund të jenë po aq efikase sa hemoterapia, dhe kombinimi i këtyre...

Rufejde el Eslemijje, infermierja e parë myslimane

Rufejdeja është sahabijja e nderuar nga fisi eslem. Thirret edhe ndryshe: Rufejdeja ensariane duke aluduar kështu në prejardhjen e saj medinase. Emri i saj...

Mbyllja e Librarisë në Çarshi – Hoxhë Bekir Halimi reagon ndaj shkrimit të AntiIslamistit Blerim Latifi

Shqiptarët fetarë në Maqedoni mbajnë disa librari edhe brenda tyre ka llojlloj librash, për të treguar se ata kanë investuar dhe investojnë vazhdimisht për...

Mbyllet libraria “NOBEL” në Shkup, Blerim Latifi dhe Latif Mustafa akuzojnë shkupjanët se janë Arab

Para disa ditëve në Shkup është mbyllur libraria "Nobel" ku menagjues i kësaj libraria ishte një person publik me shum komplekse Latif Mustafa, po...

Latest news