2.5 C
Pristina
Friday, December 2, 2022
- Advertisement -spot_img

AUTHOR NAME

Koha ISLAME

26099 POSTIME
0 KOMENTET

Hoxhë Jonuz Zejnullahu (Mic sokoli), shkatërruesi i bonkerve në Koshare

Hoxh Jonuz Zejnullahu (Mic sokoli), shkatèrruesi i bonkerve né Koshare Hoxh Jonuz Zejnullahu me 5 Maj 1999 vendosi ti sulmoj bazat kryesore te qetnikve serb...

Mësimet e nxjerra nga Hixhreti

Bahri Curri Hixhret është shpërngulja e Muhamedit a.s. nga Meka për në Medinë. Nuk dihet saktë se në cilën ditë ka ndodhur kjo pas 13...

Ja pse Allahu nuk na ndihmon kundër tyre? – Shkrim nga Muhamed el Arifi

Mos u dëshpro, All-llahu është me ne Ka kohë që nuk e kam parë duke qeshur. Ndonjëherë buzëqeshet, por dëshpërimi dhe mërzia gjithmonë janë të...

Kushtet e pendimit të vërtetë

Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit Falënderimet qofshin vetëm për Allahun. Paqja dhe shpëtimet qofshin mbi të dërguarin Muhamed, mbi familjen e tij, si...

Dënimi dhe shpërblimi në varr

Falënderimet dhe lavdërimet i takojnë vetëm Allahut xhele shanuhu. Salavatet qofshin mbi të Dërguarin e Tij, Muhamedin salallahu alejhi ue selem, mbi familjen e...

Letra e Sulltanit Abdulahimidi i II-të ku shpjegon shkakun e rrëzimit të tij nga posti!

Me Emrin e Allahut të Gjithëmëshirshmit Mëshirbërsit dhe Atij i kërkojmë ndihmë Lavdërimi i përket Allahut Zotit të botëve dhe urimet më të mira dhe...

Pse Kur’ani e përmend dëgjimin para shikimit?

Allahu i Madhërishëm thotë: “Mos shko pas diçkaje për të cilën nuk ke dijeni. Vërtetë, dëgjimi, shikimi, dhe zemra, të gjithë këta do të merren...

A e dini se kush ishte Adnan Menderes?

Adnan Menderes A e dini se kush ishte Adnan Menderes? Shumica e muslimaneve shqiptare nuk e njohin se kush ishte Adnan Menderes. Ishte personi i...

Hutbeja e urtësive të muajit shaban – Sedat Islami

Falënderimi i takon Allahut. Atë e falënderojmë dhe prej Tij falje dhe ndihmë kërkojmë. Kërkojmë mbrojtje nga Allahu prej të këqijave të vetvetes dhe...

Porosi madhështore të muajit shaban

Pra, për të mos i ikur asaj që koha ta dikton ta trajtosh si temë, por edhe për të përfituar nga ndodhia madhështore, e...

Latest news