15.9 C
Pristina
Wednesday, May 29, 2024

“A KA KUSH QË MERR MËSIM?!”

Më të lexuarat

Në atë që ndodhi me Marokun dhe Libinë, mësuam disa gjëra të rëndësishme.
Asgjë nuk është e garantuar për ne, gjithçka mund të ndryshojë në një sekondë. Pronari i një shtëpie të mrekullueshme mund të bëhet i pastrehë, një burrë i pasur mund të bëhet i varfër, një vajzë e bukur nuk mund të ketë më fytyrë të bukur, një i ri i pashëm mundet të bëhet invalid…

Lum ai që di për Allahun dhe është i kënaqur dhe falënderues në çdo situatë.
I lutem Allahut që t’i ndihmojë vëllezërit tanë në Marok dhe Libi dhe të mos na sprovojë në një mënyrë të ngjashme!

Hoxhë Irfan Salihu

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit