17.9 C
Pristina
Tuesday, June 25, 2024

ZEMRA LE TA SHOQËRON MENDJEN TËNDE!

Më të lexuarat

Mos u bën ai person që e harroi zemrën e tij dhe jetoi me mendjen e tij,

e kështu që të shndërrohesh në njeri që sillet me të tjerët me ashpërsi, pa ndjenja!

Dhe mos u bën ai person që e harroi mendjen e tij dhe jetoi me zemrën e tij,

e kështu që të shndërrohesh në njeri që jeton në mesin e njerëzve i lënduar!

Po le të jetë gjithmonë zemra jote shoqërues i mendjes tënde, derisa zemra jote ta tërheq atë që gjendjet në mendjen tënde,

e kështu që të bashkosh mes urtësisë dhe fuqisë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit