Xhamia e Madhe në Paris, gati në përfundim

0
50

Puna e ndërmarrë në vitin 2011 në xhaminë e madhe në Paris duhet të përfundojë para fillimit të Ramazanit.

Xhamia tani ka një çati rreth 29 metra e gjatë dhe 20 metra e gjerë brenda mureve të oborrit spanjoll. Arkitektët kanë mbajtur fjalën duke luftuar që të mbarojë xhamia para fillimit të muajit Ramazan.

Implementimi i ri është plotësisht i financuar nga Algjeria ku ishte e nevojshme për të përmirësuar komoditetin e besimtarëve të cilët po rriten çdo vit. Xhamia tani ka të gatshëm oborrin e saj për t’u falur.kohaislame