5.3 C
Pristina
Saturday, December 3, 2022

Vajza është krenare për punën e babait

Më të lexuarat

Algjeri – Disa të ri dhe të reja turpërohen nga puna e prindërve të tyre. Kjo vajzë ka bërë një selfie me babain e saj në punën e tij duke qenë me uniformë. Babai i saj pastron rrugët ndërsa vajza është krenare me të, sepse ai kujdeset për jetën dhe shkollimin e saj. Ai e ka edukuar të jetë e zgjuar dhe e ndershme. ‪ “I përbuzur është, i përbuzur është, i përbuzur është ai që e arrin pleqërinë e njërit apo të dy prindërve të tij dhe (për shkak të mospërkujdesjes së tij ndaj tyre) nuk hyn në xhenet!” (Muslimi). (Islampress)

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit