18.7 C
Pristina
Saturday, April 13, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Uncategorized

Lëndët e drurit për djegie, buka, vaji ushqimor… – këto janë disa nga produktet që pritet të vendoset çmimi tavan

Lëndët e drurit për djegie, buka dhe vaji ushqimor janë disa nga produktet që pritet të vendoset çmimi tavan. Projektligji për Masat e Përkohshme të...

A e dini që halifi i tretë, Othman Ibn Affani r.a., ka xhirollogarinë në një bankë saudite?

Cili tregim fshihet pas ndërtimit të hotelit Othman b. Affan r.a., në afërsi të xhamisë së Pejgamberit s.a.v.s.? A ka Othmani r.a. ndonjë trashëgimi që...

QASJA SITUACIONALE E LIDERSHIPIT – Prof. Dr.Hfz. Hajredin Hoxha

Kjo është qasja apo teoria e tretë në botën e lidershipit. Sipas saj, lidershipi nuk ka të bëjë me tiparet apo sjelljet që duhet...

Amazon do të investojë 1 mld euro në automjete elektrike për shpërndarjen në Europë

Amazon ka planifikuar të investojë 1 miliard euro, ose 972 milionë dollarë, për automjetet elektrike për flotën e saj europiane. Kjo do të rrisë flotën...

Bujaria që largoi Shejhul-Islamin nga Shqipëria ! -JUSTINIAN TOPULLI

Në Shtetin Osman dikur, ai që mbante pozitën e atij që sot në shumë vende muslimane njihet si kryemyfti, quhej Shejhul-Islam. Një nga më...

Projekti me katër ditë pune me të njëjtën pagë në Britani, po jep rezultate të kënaqshme

Nuk ishte e vështirë për Samantha Losey, drejtoreshë menaxhuese e Unity, një firmë e marrëdhënieve me publikun në Londër, të bindte ekipin e saj...

Anija e Ismail Qemalit në një monedhë Austriake

Anija e Lloyd-it austriak “Brünn”, që sho qëroi Ismail Qemalin dhe 14 patriotët e tjerë, nga Trieste në Durrës, për të Shpallur Pavarësinë, është...

Si të veprojmë ndaj punëtorëve që ju kemi mbetur borxh?

Përgjegjësia ndaj borxhit të lidhur me borxhin tjetër Babai im ka qenë mjeshtër ndërtimi dhe ka pasur punëtorë fizikë të cilët kanë punuar. Ai u...

Një kompani amerikane do të investojë 800 milionë €, punësohen deri 5 mijë persona, paga minimale 800 euro

Kompania “American Exploration and Mining LLC” nga Amerika do të investojë në Kosovë 800 milionë euro, tha një konferencë të jashtëzakonshme kryetari i Sindikatës...

Latest news