0.9 C
Pristina
Friday, December 8, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Shkencë

Përparësitë dhe disavantazhet e menaxhimit shkencor

Ndër avantazhet më të rëndësishme të menaxhimit shkencor gjejmë: Një nivel më i lartë specializimi arrihet në punë. Puna e secilit punëtor kryhet në mënyrë më...

Parimet e menaxhimit shkencor – Ekonomia Islame

Parimet e menaxhimit shkencor të propozuar nga Taylor janë: 1. Studimi dhe organizimi shkencor i punës Në radhë të parë, ky parim i referohet faktit që...

Çka nënkupton administrimi shkencor ?

Menaxhimi shkencor merret me studimin e shkaqeve dhe efekteve të problemeve që prekin një organizatë. Për ta bërë këtë, ai përdor njohuri të sistematizuara...

Latest news