12.7 C
Pristina
Monday, February 26, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Prindërit

Ai e goditi babanë e tij sepse babai i tij goditi nënën e tij

Pyetja: Cili është gjykimi islam për atë që mbrojti nënën e tij sepse babai i tij po e lëndonte dhe e godiste, kështu që ai...

Djemtë e vegjël që luajnë me organet gjenitale

Pyetja: Djali im është katër vjeç e gjysmë. Kam filluar të vërej se ai ndonjëherë fut dorën në të brendshme për të larguar të brendshmet...

Familja kërkon abort, për shkak të shtatzënisë nga Zinaja

Pyetja: Unë kam një motër dhe ajo është shtatzënë para martesës.Familja ime është e vetëdijshme për faktin se aborti nuk lejohet nëse jeta e nënës...

Latest news