1.1 C
Pristina
Wednesday, March 29, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Menaxhment dhe Lidership

Administrata financiare – Ekonomia Islame

Menaxhimi financiar është disiplina që merret me menaxhimin e burimeve financiare të një kompanie, duke i kushtuar vëmendje përfitimit dhe likuiditetit të saj. Menaxhimi financiar,...

Administrimi i logjistikës – Ekonomia Islame

Menaxhimi i logjistikës është grupi i operacioneve dhe strategjive që një kompani duhet të zbatojë. Kjo, për të bartur në mënyrë efikase mallrat tuaja...

Administrim i përzier – Ekonomia Islame

Administrata e përzier është ajo që është përgjegjëse për administrimin e kapitalit publik dhe privat. Ai përfshin të gjitha ato organizata që janë nën...

Latest news